“To touch someones heart with design is a worthy cause to pursue in life”.

Studio Heller ontwerpt al meer dan 10 jaar interieurs voor zowel woningen als voor de zakelijke markt. Niet alleen thuis maar ook op kantoor, in een restaurant, bij de opticien en in andere zaken willen mensen zich behaaglijk voelen en omringd worden met mooie spullen en materialen. 

Design, retro en soberheid kenmerken onze stijl; we maken graag gebruik van natuurlijke en luxe materialen en mixen dat met een retro touch en sterke contrasten.

Voor ons is een compleet interieur niet alleen sfeervol maar ook functioneel en efficiënt ingedeeld. Wij maken een grote ruimte gezellig en zorgen dat het maximale wordt gehaald uit een kleine ruimte.


Regelmatig helpen wij klanten die willen verbouwen of uitbouwen. Omdat er zoveel verschillende aspecten bij aan de orde komen is het moeilijk goed overzicht te houden. Wij geven degelijk advies en bouwbegeleiding.

Haal je het optimale uit je woning of werkplek? Erger je je regelmatig aan opstapelende rommel en onhandige plekken in huis? Soms is een andere indeling maken niet voldoende maar moet er gekeken worden hoe alles zo georganiseerd kan worden zodat er rust en ruimte ontstaat.