“To touch someones heart with design

is a worthy cause to pursue in life”.

Studio Heller ontwerpt al meer dan 10 jaar interieurs voor zowel woningen als zakelijke ruimtes.

Voor ons is een compleet interieur niet alleen mooi maar ook functioneel en efficiënt ingedeeld. Wij maken grote ruimtes sfeervol en zorgen dat het maximale wordt gehaald uit een kleine ruimte.

Design, persoonlijkheid en soberheid kenmerken onze stijl; we maken graag gebruik van natuurlijke, luxe materialen en mixen dat met een persoonlijke touch en sterke contrasten. Wij verwerken graag items als een vintage kast of antiek voorwerp dat voor de klant belangrijk is in het interieur.

De een trekt zich het liefst terug in een slaapkamer met donkere kleuren en zware luxe materialen terwijl de ander juist veel waarde hecht aan veel licht en strak gestreken witte lakens. Het is belangrijk dat je je goed voelt in je interieur. Door het gesprek aan te gaan en samen naar sfeerbeelden te kijken leven wij ons in zodat de juiste sfeer kan worden neergezet.


Regelmatig helpen wij klanten die willen verbouwen of een nieuwbouw woning hebben gekocht. Omdat hier zoveel verschillende aspecten bij aan de orde komen is het moeilijk goed overzicht te houden. Wij geven degelijk advies en bieden de nodige begeleiding.

Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen werken wij al geruime tijd samen met dezelfde vakmannen en leveranciers.

Wij ontwerpen niet alleen interieurs maar verzorgen ook de realisatie ervan.